Több mint biztosítás - több mint tanácsadás egy egész életre szóló szövetség.

Egyedülálló befektetési politikát kínálnak a SIGNAL Iduna Biztosító vadonatúj Globális Portfóliói

2020. július 13., hétfő 15:41

A május végén bevezetett új Globális Portfólióink a hazai biztosítási piacon eddig egyedülálló befektetési politikát valósítanak meg, ugyanis az egész világ befektetési piacát elérhetővé tettük ügyfeleink számára – közölte a SIGNAL Iduna Biztosító.

A unit linked biztosítási piac egyik meghatározó szereplőjeként igyekeztünk gyors és hatékony megoldást adni a befektetési piac legújabb kihívásaira és emellett megkönnyíteni ügyfeleink számára az alapvetően nehéz befektetési döntések meghozatalát, ami a mostani környezetben még nagyobb hangsúlyt kap – tájékoztatott a SIGNAL Iduna Biztosító.

Fontos, hogy ügyfeleink megtakarítása továbbra is biztonságban legyen, ugyanakkor minél magasabb értéknövekedést nyújtson. Ezért a „nagy képet” néztük és olyan alapot alkottunk meg, amely egyszerre mindenhol és szinte minden iparágba befektet. Nem fejlett vagy fejlődő piacokra fókuszálunk, nem koncentráljuk a befektetéseket egyes meghatározott régiókra. Ezzel az alappal az ügyfeleink egyszerre minden értékes piacot elérhetnek és egyetlen befektetéssel több ezer meghatározó vállalat profitjából részesülhetnek – tették hozzá.

A fenti elvek mentén létrehoztuk a Globális Portfóliókat, szem előtt tartva – különösen a jelenlegi gazdasági helyzetben – a mindenkor legfontosabb szempontokat, azaz vonzó hozamszint mellett lehetőség szerint minimalizáljuk a kockázatokat a befektetők számára – magyarázta a biztosító.

Az új Globális Portfólióink két alapból állnak: az egyik az SI Amundi Globális Alapok Alapja, amely a nemzetközi részvényeket, állampapírokat és vállalati kötvényeket, a másik az SI Amundi Kötvény Alap, amely hazai kötvényeket tartalmaz. Az alapok kezelését az Amundi Asset Management végzi.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz