Több mint biztosítás - több mint tanácsadás egy egész életre szóló szövetség.

Cégünkről

Cég Adatok: CHT Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft.

A cég székhelye: 1188 Budapest, Benjámin utca 29.

Adószám
12009484-1-43

Cégjegyzékszám
01-09-367731

Elérhetőség: (+361)294-7816

Központi mailcím: info@chtalkusz.hu, panaszkezeles@chtalkusz.hu

MNB engedélyezési szám: 204121402589

48/1995

A cég statisztikai számjele: 12009484-6622-113-01.

Bankszámlaszám:
11717009-22473985-00000000

Tárhely szolgáltató elérési adatai: https://integrity.hu/

 

Cégtörténet

A CHT Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft 1995-ben alakult, amely magas minőségű és kitűnő hírnevű cégként van jelen a piacon, mint pénzügyi, közvetítői, hitelközvetítői, biztosítás közvetítői, tanácsadói területen. A Céget 2020-ban megvásárolt tulajdonosai, családi vállalkozásként üzemeltetik. A cégtársak, több mint 27éves szakmai múlttal rendelkeznek a biztosítási piacon, így a CHT Alkusz Kft szakmai hozzáértését, és minőségét méltón tudja képviselni továbbiakban is. Cégünk teljesen független a biztosítási piacon, ezáltal ténylegesen képviselni tudjuk az ügyfeleink érdekeit a biztosítótársaságoknál.

 

Filozófiánk

Cégünk irányelvei között szerepel a családi értékek szem előtt tartása és ápolása. Korrekt, gyors ügyintézés és megbízhatóság, amely fontos az ügyfeleink és a partnereink közötti tartós és jövedelmező kapcsolat kialakításában. Mindezt a környezet tudatosság és a környezet védelem jegyében tesszük.

A biztosító társaságokkal is kiemelt jó viszonyt ápolunk, amely biztosíték arra, hogy minden kedves ügyfelünknek magas színvonalú és ár arány értékű szolgáltatást nyújtunk. Minden igényt kielégítő termékpalettával rendelkezünk, a biztosító társaságok összes termékét közvetítjük.

 

Biztonság

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megkötendő biztosítások díjai, maximálisan megadható kedvezményeket és a kockázatok minél nagyobb lefedését tartalmazzák minden ügyfél számára.

Meglévő biztosítások átvizsgálásától az új biztosítások megkötésén keresztül, külön megállapodás esetén a kárrendezésig és teljeskörű tanácsadásig minden egy kézben történik és így megkönnyítve az ügyfelek biztosítással kapcsolatos ügyintézéseit. Szerződéskötés esetén gondoskodunk azok kezeléséről, időszakos felülvizsgálatáról, nyilvántartásáról. Továbbá kellő szakmai felkészültséggel nyújtunk felvilágosítást a biztosítók által meghatározott feltételekről.

Regisztrált üzletkötőink és a CHT Alkusz Kft. mindenben a kedves ügyfél rendelkezésére áll.

Mottónk „Több mint biztosítás, több mint tanácsadás egy egész életre szóló szövetség „

 

 

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz